Activiteiten

Dit is het moment om dat idee waar jij al maanden mee loopt werkelijkheid te laten worden!💡

Woensdag 23 november is de dag dat je jouw idee voor Business Eiland Utrecht werkelijkheid kunt laten worden! Heb jij een te gek idee voor ons bedrijventerrein? Iets waar we allemaal iets aan hebben. Een mobiliteitsoplopssing of aankleding. Alles kan! Geef je dan snel op voor Pitch Your Project! Wie weet wordt jouw idee wel werkelijkheid.

De jaarlijkse Pitch your Project bijeenkomst wordt ditmaal gecombineerd met een korte ALV.
Wij bieden het podium voor jou als ondernemer in Business Eiland Utrecht om ideeën voor het gebied te pitchen in Pitch Your Project. Dit is DE jaarlijkse gelegenheid om jouw goede idee voor Business Eiland Utrecht te presenteren. Daarmee maak je ook kans op een bijdrage vanuit het Ondernemersfonds Utrecht voor jouw project of initiatief!


Bekijk het filmpje

Pitch your Project!

Heb jij een supergoed idee voor de openbare ruimte? Een te gek duurzaam energieproject, sportief event of iets totaal anders waarmee we ons gebied goed op de kaart kunnen zetten? Kom en pitch jouw idee en wie weet wordt jouw idee werkelijkheid.

De pitches duren maximaal 5 minuten en zullen later getoetst worden op haalbaarheid door het bestuur en Ondernemersfonds Utrecht. De projecten met de hoogste haalbaarheid hebben ten minste één van de volgende doelstellingen: verbetering van het gebied, zorgt voor meer verbinding en inspiratie of voor meer publiciteit voor het gebied. Download het formulier voor jouw pitch hieronder.

Download format Projectplan

Opening Drommedaris:

We zijn te gast bij de nieuwste locatie van start-up hub Dotslash in Utrecht: Kantoorgebouw ‘Drommedaris’ aan de Europalaan, op de kop van de Woonboulevard. Het markante kantoorgebouw van 4.000 m2 krijgt na tien jaar leegstand nieuw elan. We zullen er een rondleiding krijgen en uiteraard een (klein) feestje vieren met borrel en buffet.

Programma: 

  • 16.00 uur - Inloop bij Drommedaris
  • 16.15 uur -ALV en Pitch your Project met presentator Sjors Noordsij
  • 17.00 uur - Feestelijke opening ./Drommedaris
  • 17.30 uur - Borrel met hapjes
  • 19.00 uur - Einde borrel

Locatie: Europalaan 101 (overkant van Europalaan 100).
Parkeren is mogelijk aan de zijkant van de Drommedaris, langs de weg (gratis) of op het naastgelegen parkeerterrein (ook gratis).