Activiteiten

Kom jij ook naar het Pitch Your Project event bij Element Offices op woensdag 6 oktober van 17.00-20.00 uur? Element Offices ligt aan de Winthonlaan 200 (ja, inderdaad aan de andere zijde van de A12) en is een prachtig gebouw van eigenaar Jeordie Brouwer. Hij heeft een mooi ondernemersverhaal dat hij graag met je deelt, evenals 2 super ondernemerstips!

En wij bieden het podium voor jou als ondernemer in Business Eiland Utrecht om ideeën voor het gebied te pitchen in Pitch Your Project. Dit is DE jaarlijkse gelegenheid om jouw goede idee voor Business Eiland Utrecht te presenteren. Daarmee maak je ook kans op een bijdrage vanuit het Ondernemersfonds Utrecht voor jouw project of initiatief!

Pitch your Project!

Heb jij een supergoed idee voor de openbare ruimte? Een te gek duurzaam energieproject, sportief event of iets totaal anders waarmee we ons gebied goed op de kaart kunnen zetten? Kom en pitch jouw idee en wie weet wordt jouw idee werkelijkheid.

De pitches duren maximaal 5 minuten en zullen later getoetst worden op haalbaarheid door het bestuur en Ondernemersfonds Utrecht. De projecten met de hoogste haalbaarheid hebben ten minste één van de volgende doelstellingen: verbetering van het gebied, zorgt voor meer verbinding en inspiratie of voor meer publiciteit voor het gebied.

Ondernemen, gezelligheid en eten en drinken horen bij elkaar. Het team van Element Offices heeft heerlijke drankjes en een lekker buffet voor jou klaarstaan.

Programma:

17.00 Ontvangst met drankje en hapje
17.15 Ondernemersverhaal van Jeordie Brouwer
17.45 Jeordie geeft ons een rondleiding door Element Offices
18.00 Pitch Your Project 2021
18.30 Borrel en buffet
20.00 Afsluiting

 

Ja, ik ben aanwezig!

 

Ja, ik ben aanwezig en wil een pitch doen!