Netwerkbijeenkomst Business Eiland Utrecht: Zomer BBQ

Wij willen je van harte uitnodigen voor de Zomer BBQ op het terras van Hout & Hop, het restaurant bij Dotslash op Europalaan 100.

De Zomer BBQ gaat dit jaar van start met de spreker Lieke Lamb
Lieke is één van de meest gevraagde trendwatchers van Nederland, als spreker en dagvoorzitter. Zij houdt zich al ruim 20 jaar bezig met de (technologische) veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Ze weet innovatie en trends begrijpelijk te maken voor een breed publiek en om te zetten in groeikansen voor ondernemers, professionals en (toekomstige) trendsetters.

Als zeer ervaren allround spreker en vrouw in de Tech kan Lieke op een lichte manier zware issues aansnijden en met een nuchtere blik naar complexe zaken kijken. Ze kan jullie voorzien van de laatste ins en outs over thema’s als: AI, Robotisering tot Digitalisering. Internet of Things, Smartsociety, maar ook VR en AR, E-Health, Big Data, deepfakes en ChatGPT tot aan autonoom rijden. Maar ook met de SDG’s (de sustainable development goals) duurzaamheid, en strategisch leiderschap. Even makkelijk als de vraag : ‘Wat doet dit met de economie, arbeidsplaatsen en politiek?’, bespreekt zij vragen als: ‘Wat doet dit met aandacht, liefde en de menselijke maat?’

Vanuit haar rol als boardmember van Women in Tech richt Lieke zich extra op de rol van de vrouw en inclusie en diversiteit in het algemeen. Extra affiniteit heeft ze met de sector Onderwijs en bij jonge ondernemers en StartUps. Ze neemt dan ook regelmatig plaats in een jury dan wel begeleidingstrajecten.

Lieke zal de gevolgen van de nieuwe kabinetsplannen voor de ondernemers duiden.

Programmaoverzicht:
17.30 – 17.45 uur | Inloop met drankje en hapje Europalaan 100, 4e verdieping.
17.45 – 18.30 uur | Uitleg van de kabinetsplannen voor de ondernemers, door Lieke Lamb.
18.30  – 21.00 uur | BBQ op het terras van Hout & Hop.

De Zomerse BBQ bestaat uit een uitstekende combinatie van overheerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten, lekkere koele drankjes en een easy going sfeer.

Programmaoverzicht:
Locatie: ./Restaurant Hout & Hop, Europalaan 100, 3526 KS Utrecht.
Datum: Donderdag 27 juni van 17.30 tot 21.00 uur.
Voor wie: Leden en ondernemers op Business Eiland Utrecht. We hebben maximaal 70 plaatsen beschikbaar. Per lid kan 1 introducé meekomen (een ondernemer of collega; geef dit s.v.p. bij je aanmelding aan).

Toegang tot de Zomer BBQ is alleen met bevestiging van je aanmelding en vol = vol, dus meld je snel aan!

Deel deze activiteit: