Activiteiten

Dit is het moment om dat idee waar jij al maanden mee loopt werkelijkheid te laten worden!💡

Donderdag 9 november is de dag dat je jouw idee/project voor Business Eiland Utrecht werkelijkheid kunt laten worden! Iets waar we allemaal iets aan hebben. Bijvoorbeeld een plan voor versterking van het imago van het gebied, een mobiliteitsoplossing of een collectieve voorziening. Alles kan! Geef je snel op voor Pitch Your Project! Wie weet wordt jouw idee wel werkelijkheid.

De jaarlijkse Pitch your Project bijeenkomst wordt gecombineerd met een korte ALV.
Wij bieden het podium voor jou als ondernemer in Business Eiland Utrecht om ideeën voor het gebied te pitchen in Pitch Your Project. Dit is DE jaarlijkse gelegenheid om jouw goede idee voor Business Eiland Utrecht te presenteren. Daarmee maak je ook kans op een bijdrage vanuit het Ondernemersfonds Utrecht voor jouw project of initiatief!

De pitches duren maximaal 5 minuten en zullen later getoetst worden op haalbaarheid door het bestuur en Ondernemersfonds Utrecht. De projecten met de hoogste haalbaarheid hebben ten minste één van de volgende doelstellingen: verbetering van het gebied, zorgt voor meer verbinding en inspiratie of voor meer publiciteit voor het gebied. Download het formulier voor jouw pitch hieronder.

Download format Projectplan

Programma volgt.