Annemarie van de Beek wint gouden tapir van het Ondernemers Fonds Utrecht:

Tijdens het Ondernemersdiner 2023 werd de tomeloze inzet van Annemarie van de Beek voor ondernemend Utrecht bekroond met de Gouden Tapir trofee, uitgereikt door De Speld LIVE.

Het is Annemarie Van de Beek nog steeds niet helemaal duidelijk welke verdiensten daaraan ten grondslag liggen. “Ik was totaal flabbergasted toen ik deze trofee overhandigd kreeg en vind het een heuse eer, al dacht ik eerst dat het één grote grap was. Ik kan er wel bij bedenken dat ik al vele jaren ondersteuning bied aan diverse georganiseerde trekkingsgebieden in Utrecht en daarbij ook het een en ander organiseer dat met het Ondernemersfonds te maken heeft. Ik denk dat ik jaarlijks ook behoorlijk wat projectaanvragen bij het Ondernemersfonds indien voor deze trekkingsgebieden, die ik tevens monitor of begeleid tot ze zijn afgerond. Wellicht dat ik daarom heb gewonnen.”

En dat heeft Annemarie bij het rechte eind. De inspanningen van Annemarie voor de trekkingsgebieden hebben de afgelopen jaren aanzienlijke impact gehad, niet alleen op die gebieden zelf, maar ook op het Ondernemersfonds Utrecht. Een zeer terechte winnares die we graag eens in het zonnetje wilden zetten!

Maar wat houdt het werk van Annemarie voor ondernemersverenigingen precies in en wat betekent dit voor het Ondernemersfonds Utrecht?

Deel dit bericht: