Bruisende raceavond vol adrenaline en competitie!

Op donderdag 21 maart hebben wij het nieuwe eventjaar van Business Eiland Utrecht goed afgetrapt met een avondje racen bij Racesquare, gevestigd in The Wall in Utrecht.

Vanaf 17.00 uur kwamen de aangemelde racefanaten binnen. De avond begon met een inloop met hapje en drankje en een korte kennisquiz over de Grand Prix en de F1-wereld.

De groep aanwezigen stond garant voor voldoende competitie onderling bij de quiz en in de race en zorgde voor een hoop gezelligheid.

Het team van Racesquare verwelkomde ons allemaal en gaf instructies voor het racen. Er was eerst tijd om aan de baan te wennen, gevolgd door een kwalificatieronde waar het echte werk begon. Er werd gedurende zes rondes gestreden om de GP-titel van Oostenrijk. Er werden mooie tijden neergezet, er werd gecrasht, de pitstraat was voor sommigen even zoeken en er werd vooral genoten van het racen.

En wat de echte coureurs kunnen, zoals Max, is toch wel een heel bijzondere topsportprestatie.

Na de race was het tijd voor een gezamenlijke maaltijd en werd er nog lang nagepraat over deze bijzondere race-ervaring. Een ervaring om niet snel te vergeten. Tot slot vond de prijsuitreiking plaats en kon de champagne worden geopend, met natuurlijk een mooi fotomoment als herinnering.

De winnaars waren:

Dank aan de deelnemers van dit hoog gewaardeerde evenement.
We zien jullie en anderen graag weer de volgende keer!

Deel dit bericht: