Doe mee met vergroening van uw werkomgeving!

Dit is een van de speerpunten in het bedrijvengebied Business Eiland Utrecht. Wilt u als ondernemer of pandeigenaar ook aan de slag met vergroening van uw bedrijfspand of -omgeving, maar weet u niet hoe?

Meedoen biedt de volgende voordelen:

Maak uw (groene) idee bij ons kenbaar.

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht en Ondernemersfonds Utrecht beoordelen de aanvraag op effectiviteit, haalbaarheid en kosten. Bij een positief resultaat helpen wij u graag om deze te realiseren.

Realisatieperiode in overleg. Mail uw groene projectidee naar info@businesseilandutrecht.nl.

Samen creëren wij een mooi groen bedrijvengebied, met oog op de toekomst.

Nog geen lid?
Meldt u dan gratis aan.

Vul s.v.p. onderstaande velden in (velden met een * zijn verplichte invoervelden). Klik vervolgens op “verstuur aanmelding”. Wij berichten u z.s.m. over de ingang van uw lidmaatschap.

Vestigingsadres:
Na de schriftelijke bevestiging van Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht gaat uw lidmaatschap in. Als u ondernemer (zakelijke huurder) of vastgoedeigenaar bent op Business Eiland Utrecht wordt er geen contributie voor het lidmaatschap in rekening gebracht. Via deze lijst kunt u nagaan of u in het gebied van Business Eiland Utrecht zit.

Ontdek de voordelen van uw Lidmaatschap bij Business Eiland Utrecht

Toegewijde belangenbehartiging

Als lid van Business Eiland Utrecht profiteert u van onze toewijding aan de essentiële aspecten van ons bedrijvengebied. Wij zetten ons in voor veiligheid, duurzaamheid, vergroening, mobiliteit en een vitaal gebied. Daarbij staat actief netwerken centraal om samenwerking en verbeteringen te realiseren. Uw stem wordt gehoord en uw belangen worden vertegenwoordigd.

Een community van gelijkgestemden

Business Eiland Utrecht is meer dan een zakelijke vereniging; het is een levendige gemeenschap van enthousiaste mensen en ondernemers. Samen vormen we een dynamisch netwerk waarin iedereen welkom is. Word deel van een groep die niet alleen zaken doet, maar ook samen groeit.

Exclusieve evenementen

Als lid heeft u het voorrecht om gratis deel te nemen aan zes unieke evenementen per jaar. Deze evenementen zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een gevarieerd programma om de netwerkmogelijkheden te bevorderen, allemaal binnen een informele en plezierige setting.

Kennis, inspiratie en connecties

Elk evenement is een kans om uw horizon te verbreden. Deel kennis, doe inspiratie op en bouw waardevolle connecties op met collega-ondernemers. Ons doel is om een platform te bieden waar iedereen van elkaar kan leren en samen succes kan behalen. 

Sociale en recreatieve activiteiten

Bij Business Eiland Utrecht geloven we dat ontspanning en professioneel netwerken hand in hand gaan. Daarom omvatten onze evenementen ook vaak een leuke activiteit zoals sport, golf, padel of een BBQ, vergezeld van heerlijke drankjes en hapjes. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen werk en plezier. 

Zien wij u ook op één van deze activiteiten?

Kom erbij!

Vergroenen en Verduurzamen wordt mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht en Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Deel hier uw (groene) idee: