Gratis deelfietsen op Business Eiland Utrecht geïntroduceerd

Werknemers van bedrijven op Business Eiland Utrecht (Kanaleneiland) kunnen nu gratis gebruik maken van de deelfietsen van Donkey Republic. Het nieuwe deelfietsensysteem is op 17 december officieel van start gegaan.

          

Om de bereikbaarheid van het bedrijventerrein te verbeteren, stelt ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht met middelen uit Ondernemersfonds Utrecht 200 gratis deelfietsabonnementen beschikbaar voor werknemers van bedrijven op het bedrijventerrein. Bijvoorbeeld om snel van de bushalte naar het werk te komen, naar het station of voor een zakelijke afspraak tussendoor.

Het gratis fietsabonnement geeft werknemers de mogelijkheid om elke dag gratis 12 uur een Donkey Republic-fiets te lenen.  Het eerste fietsritje werd gemaakt door niemand minder dan de Kerstman, die een bezoek bracht aan Business Eiland Utrecht. Zie ook het filmpje hiervan.

Gratis deelfietsabonnement
Werknemers kunnen op elke locatie van Donkey Republic een fiets lenen. Zowel op Business Eiland Utrecht, als bij de bushalte, het station, in het centrum van Utrecht of in een andere stad. Een overzicht van alle locaties is te vinden op de website van Donkey Republic of in de Donkey Republic-app.

Aanmelden
Werknemers kunnen zich via https://www.businesseilandutrecht.nl/deelfietsen/ aanmelden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rineke Sloetjes (Business Eiland Utrecht) via projectmanagement@businesseilandutrecht.nl.

Deel dit bericht: