Energieloket gemeente Utrecht | Subsidie advies op maat

Steeds meer Utrechtse ondernemers en maatschappelijke organisaties zien kansen in duurzaam ondernemen. Dat is een mooie ontwikkeling: het toont duurzame ambitie en ondernemers kunnen flink besparen op de energierekening. Speciaal voor alle ondernemers en maatschappelijke organisaties heeft de gemeente Utrecht het Energieloket voor Zakelijk en Maatschappelijk vastgoed opgericht. Dit najaar start de gemeente Utrecht een campagne om het aanbod van het Energieloket breder onder de aandacht te brengen.

Subsidie voor advies op maat

Tot en met 31 december 2021 kunt u via het Energieloket van de gemeente Utrecht subsidie aanvragen voor advies op maat. De subsidie is voor technisch, organisatorisch of procesmatig advies over de verduurzaming van uw vastgoed en/of bedrijfsprocessen. U krijgt de helft van de advieskosten vergoed. Bekijk de voorwaarden of stel gelijk uw vraag per mail: duurzaamondernemen@utrecht.nl

Energieloket gemeente Utrecht

Wilt u aan de slag met energie besparen, schone energie opwekken of u voorbereiden op aardgasvrij, maar weet u niet waar u moet beginnen? Het energieloket van de gemeente Utrecht wijst Utrechtse ondernemers, instellingen, verenigingen en vastgoedeigenaren de weg met een overzicht aan relevante informatie, een helder stappenplan, onafhankelijk maatwerkadvies en (financiële) hulp, zoals subsidies. Het Energieloket van gemeente Utrecht is er voor al uw vragen over het overstappen op schone energie of hulp bij het duurzaam maken van uw bedrijf of instelling.

Projectteam Energie, Zakelijk en Maatschappelijk Vastgoed
Marianne Lamberts en Ruben van Brenk

Deel dit bericht: