Fantastisch golfevent van Business Eiland Utrecht op the Mondial

Wij kijken terug op een heel mooi en sportief Golf Event op Golfbaan The Mondial, dat gehouden werd op 13 september 2023. Voor Business Eiland Utrecht was het de 1e keer dat een golfevent werd georganiseerd, als sportief jaarlijks uitje.

Het weer was in een woord fantastisch! Wij hadden diverse teams die de 9 holes baan liepen en twee groepen deelnemers aan de clinic. De 2 golfinstructeurs brachten de aspirant golfers de vaardigheden bij van het afslaan, putten en pitchen. Conclusie van een korte mini enquête tijdens de wandeling terug van de green naar het restaurant is dat velen het erg leuk vonden om golf te leren spelen.

De 9 hole spelers waren verdeeld in 3 teams.
Hoewel het gaat om het spel en de leuke ervaring willen wij ook met trots de winnaars vermelden:

Van de Clinic:
Bauke Hoekstra van Meteor Mug als meest enthousiaste speler en Christie Kraaijveld van Rijkswaterstaat als de meest creatieve speler.

Van de 9 holes wedstrijd:
Team 3, bestaande uit Duncan Kemmer van RBI Solutions, Bart de Wilde van Plegt Vos en Casper van Schothorst van Eyevestor.

Alle deelnemers kregen na afloop een sporttas van Business Eiland Utrecht en voor de clinic spelers was er ook nog een goodie bag.

Dank aan alle deelnemers voor het enthousiasme en de gezelligheid, samen hebben we hiervan een super event gemaakt! Wij gaan ons beraden of we het event jaarlijks terug laten komen.

Noteer alvast de volgende bijeenkomst in je agenda:
Pitch your Project op woensdag 9 november 2023 vanaf 17.00 uur.

Bekijk alle foto’s van het golfevent hieronder

Deel dit bericht: