Geslaagde netwerkbijeenkomst van Business Eiland Utrecht bij Rijkswaterstaat

02-10-2019

Op woensdag 25 september waren wij te gast bij Rijkswaterstaat op de vestiging Papendorpsweg. Voorzitter Alice Hendriksen Oostereng heette ons van harte welkom.
Zij schonk aandacht aan de eerstesteenlegging die dinsdag 24 september plaatsvond bij de nieuwbouw van Holland Casino Utrecht op de Winthonlaan. Het was een prachtige happening, waarbij de samenwerking met van der Valk Utrecht zichtbaar werd, want daar vond de bijbehorende borrel plaats.Frank Waarsenburg, relatiemanager van Rijkswaterstaat, heeft een mooie en leerzame presentatie gegeven en heeft ons bijgespijkerd met kennis over mobiliteit, varen en de waterwegen. Wisten we bijvoorbeeld hoeveel schepen er dagelijks over het Amsterdam Rijnkanaal passeren en of je moet betalen bij doorgang van een sluis?

    

Hierna gaf Frank het stokje over aan Lysbeth van Goedopweg. Zij vertelde over de mobiliteitsoplossingen voor werkgevers en werknemers. Dit was interessante kost en er werden veel vragen gesteld over de diverse mogelijkheden. Daarna was Bas Janssen aan het woord over de herstelwerkzaamheden van Rijkswaterstaat aan de Galecopperbrug, die vanaf donderdagavond 26 september starten. Hij legde uit wat de herstelwerkzaamheden inhouden en welke vertraging deze gaan opleveren.

Jelle Drijver, van Peper in je Pand, heeft het eerste videofilmpje van een van de ondernemers getoond. De filmpjes worden gemaakt in het kader van projecten die met fondsgelden van Business Eiland Utrecht worden ondersteund. De eerste ondernemer die werd gefilmd was Alice, eigenaresse van AHO Consultancy. Leuk om te zien! Het filmpje zal worden gedeeld met de ondernemers via de bekende kanalen. Meer ondernemers meldden zich ter plekke aan voor een videoregistratie.

Voorzitter Alice bedankte iedereen voor zijn/haar komst, waarna wij genoten van een overheerlijk buffet, verzorgd door Rosco Catering.

       

Deel dit bericht: