Gezellige en inspirerende Zomer BBQ 2023 van Business Eiland Utrecht

Woensdag 28 juni j. vond weer de gezellige, jaarlijkse Zomer BBQ van Business Eiland Utrecht plaats op het terras van Hout & Hop, bij Dotslash. Ditmaal met muzikale omlijsting, verzorgd door DJ Funkystein. Voordat we aan tafel gingen, werden we met een lezing van spreker Michael Kortekaes (bekend van o.a. het tv-programma Hunted) bijgespijkerd over Mentale Veerkracht. 

In zijn energieke presentatie lag de focus met name op drie grote thema’s binnen mentale (veer)kracht: het presteren onder druk, het omgaan met verandering, teleurstelling en tegenslag en gedragsverandering. In een samenleving waarin tegenwoordig 1 op de 5 mensen een burn-out krijgt en waarin we overladen worden met informatie, continu afleidingen hebben, prestatiedruk ervaren en het risico lopen altijd aan te staan, is energiemanagement een heel belangrijke fundering voor mentale veerkracht. Zonder goede ontspanning en focus is goede inspanning niet mogelijk, aldus Kortekaes. Goed voor jezelf zorgen is dus nog relevanter dan ooit, en dat deden we deze bijeenkomst.

De BBQ eindigde officieel om 21.00 uur, maar er werd nog tot in de latere uurtjes na geborreld door diverse aanwezigen. Het was weer een mooie avond.

Bekijk alle foto’s hieronder

Deel dit bericht: