Gratis Cybersecurityscan voor ondernemers van Cybernetwerk Utrecht

Cybernetwerk Utrecht wilt het Utrechtse MKB weerbaarder maken tegen digitale onveiligheid. Daarom biedt Cybernetwerk Utrecht in samenwerking met het ROC-Midden Nederland een gratis Cybersecuritycheck/APK aan.

Gratis Cybersecurity Scan
Doe een gratis Cybersecurity Scan. Binnen 30 tot 60 minuten (afhankelijk van de grootte van het bedrijf en netwerk) krijgt u inzicht in de digitale risico’s van uw bedrijf. Op basis van de scan geven IT-studenten van ROC Midden Nederland u advies. Ze stellen maatregelen voor waar u meteen mee aan de slag kunt. De studenten voeren de Cybersecurity Scan uit onder professionele begeleiding van een docent. De bevindingen uit de scan worden alleen met de docent gedeeld. U krijgt de uitslag in een verslag toegestuurd via een beveiligde link.

Aanmelden
Er is een beperkt aantal scans beschikbaar. Aanmelden kan door voor 20 december een e-mail te sturen naar cybernetwerk@utrecht.nl. Zet in het onderwerp ‘Aanmelding Cybersecurity Scan’. Meld in de e-mail uw naam, de bedrijfsnaam en het telefoonnummer. Cybernetwerk Utrecht neemt contact met u op om een afspraak te maken. Vanaf vrijdag 19 november starten de studenten met het bezoeken van ondernemers in Utrecht.

Deel dit bericht: