Inspirerende Pitch Your Project bijeenkomst met korte ALV en spetterende opening van ./Drommedaris

Woensdag 23 november jl. waren de leden van Business Eiland Utrecht te gast bij de opening van kantoorgebouw Drommedaris, de nieuwste locatie van startup hub Dotslash in Utrecht. De feestelijke opening werd gecombineerd met een korte Algemene Ledenvergadering en de jaarlijkse Pitch Your Project, waarbij leden hun vernieuwende en passende ideeën voor het bedrijventerrein konden pitchen voor een bijdrage uit Ondernemersfonds Utrecht.

In de Algemene Ledenvergadering legde het bestuur verantwoording af voor het gevoerde beleid van afgelopen jaar. De vernieuwde statuten werden vastgesteld en Alice Hendriksen Oostereng zich verkiesbaar stelde als voorzitter voor een periode van 5 jaar. Dit werd met algemene stemmen aangenomen. De aanwezige leden gaven decharge aan het bestuur voor het gevoerde beleid.

Sjors Noordzij, presentator deze middag, leidde hierna de Pitch Your Project.

  • Pitch 1 was van Blue Current met een innovatieve oplossing voor laadpalen op Business Eiland Utrecht.
  • Pitch 2 was van Jeroen van Geelen van Igne met een plan om gezamenlijk talenten te werven voor het gebied.
  • Pitch 3 was van Hugo Bellaart van Camenai met een data cameraplan voor de monitoring van zwerfafval in het gebied.
  • Pitch 4 was van Wiert Omta van Amulet met de Mingly community app, het vervolg op de BU ‘Koffie Tinder’ app van 2022.

De jury, bestaande uit bestuursleden van Business Eiland Utrecht en Ondernemersfonds Utrecht, gaat zich beraden op de winnende pitch van Pitch Your Project 2022. De winnaar zal een bijdrage uit het Ondernemersfonds krijgen om zijn of haar idee werkelijkheid te laten worden.

Iets na 17.00 uur snelden de leden zich naar de centrale hal van ./ Drommedaris, waar Jelle Drijver van Dotslash Utrecht/Peper in je Pand, Richard Dallinga van Green Real Estate en Wilbert Broekman van Boron Management een korte toespraak hielden en een toost uitbrachten op de opening van het nieuwe gebouw.

Bekijk alle foto’s

Deel dit bericht: