Levendig en interactief digitaal event van 3 maart jl. ‘Leven Is Verwarrend Eenvoudig’

10-03-2021
Woensdag 3 maart beleefden de leden van Business Eiland Utrecht een mooi en inspirerend event met spreker Jan van Setten. Jan van Setten is een van de best gewaardeerde experts van Nederland op het gebied van klantgerichtheid en commercie. Èn een van de meest energieke en gedreven docenten die je ooit zult tegenkomen. Je zit van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van je stoel.Jan nam de leden mee in het anders durven kijken naar dezelfde dingen. Dan veranderen ze. Neem ‘verwarring’, daar is in deze tijden geen gebrek aan. Als je anders durft te kijken naar het fenomeen verwarring, blijkt het ’t voorportaal te zijn van nieuwe inzichten.
Zo kwamen de volgende vragen aan bod.

  • Hoe kom je in het innovatieve gedeelte van je brein en dat van je klanten?
  • Waar zitten de remmers en versnellers in het proces van ambitie naar realiteit?
  • Hoe zorg je dat de klant jou overtuigt om zaken met je te doen?

Het werd een interactieve sessie, waarbij o.a. Jean Huijten (van Terberg Business Lease Group), Danielle Hes (van Grit Agency) en Martine Teeselink (van Outdo) aan het woord kwamen en tips mee kregen. Leuke bijkomstigheid was dat ze door hun inbreng een boek of een T-shirt wonnen.

Het event werd traditiegetrouw geopend door voorzitter Alice Hendriksen Oostereng die de leden hartelijk welkom heette. Daarbij bracht zij tevens het deelfietsen project van Business Eiland Utrecht onder de aandacht. Als ondernemer en medewerker in het gebied kun je per dag 12 uur lang lekker gratis fietsen van je werk naar het centrum of naar een afspraak elders in de stad.

Het digitale en druk bijgewoonde event werd opgenomen en uitgezonden vanuit de studio in Dotslash en gepresenteerd door Jelle Drijver. De leden hadden vooraf een heerlijke borrelbox thuis of op kantoor bezorgd gekregen en deze werd enorm gewaardeerd.

Namens Business Eiland Utrecht wensen wij iedereen goede zaken, met nog meer inzicht in de klantrelaties en de commercie. En als laatste wens maar in feite de belangrijkste: stay strong!

        

Bekijk ook de after event movie hieronder:

https://youtu.be/xN3WdPwL76A

Deel dit bericht: