Nieuwe gebiedsaankleding Business Eiland Utrecht

Gebiedsaankleding is een belangrijk onderwerp, zo hebben de ondernemers op Business Eiland Utrecht aangegeven. Het bedrijvengebied kan wel wat ‘kleur en fleur’ of anders gezegd wat citydressing gebruiken.

Reden voor het bestuur om studenten van het Nimeto, de grafische school in Utrecht, te vragen om met out-of-the-box ideeën te komen. Hiermee was een mooi studentenproject geboren en in deze coronatijden kwam dit voor de studenten extra goed uit want ze moesten erop uit. In januari jl.  zijn 2 groepen van Nimeto aan de slag gegaan en hebben creatieve en leuke ideeën ontwikkeld. Het bestuur bekijkt momenteel wat  daadwerkelijk gerealiseerd kan worden in het gebied.

Inmiddels hebben de eigenaren van de gebouwen Europalaan 100, 200 en 400 het logo van Dotslash groots op de muren afgebeeld via grote doeken op de trappenhuizen van hun kantoortorens. Een mooi en opvallend initiatief, uitstekend zichtbaar vanaf de A12.

Jelle Drijver, van PeperinjePand en initiatiefnemer, heeft het idee voor de muuraankleding gelanceerd in 2020 bij Pitch Your Project van Business Eiland Utrecht en heeft hiermee een bijdrage in de investering gewonnen.

Deel dit bericht: