Ondernemers delen vitaliteitskennis bij gastoptreden van Olympiër Edith Bosch

19-03-2020

Het vitaliteitsevent van ondernemingsvereniging Business Eiland Utrecht van woensdag 11 maart 2020 was niet alleen inspirerend en ontspannen, maar ook zeker inspannend. Het event begon bij Frank & Kasper van der Meulen van MLAB en Stijn Verweij van Fysio Verweij, waar we werden ontvangen met smoothies en gezonde snacks.

Nadat voorzitter Alice Hendriksen Oostereng het event had geopend, werd het woord gegeven aan Olympiër Edith Bosch. Ze heeft aan vier achtereenvolgende spelen meegedaan en maar liefst drie medailles gehaald. Deze gedrevenheid spat er nog steeds vanaf in haar huidige werk. Ze introduceerde Frank van MLAB en hij vertelde over het ontstaan en de werkwijze van MLAB. De presentatie van Edith met als inhoud ‘wat werkt voor jou en je medewerkers’ werd afgesloten met de introductie van Stijn die bij MLAB een fysiotherapiepraktijk heeft. Tot slot overhandigde Alice de eerste welkomstbox van Business Eiland Utrecht aan Frank van MLAB.

Het volgende gedeelte van het event speelde zich af bij Fit20, waar de groep wandelend naartoe ging. Alles in het kader van vitaliteit! Bij Fit20 legde Jacqueline Jongerius met enthousiasme het doel en de werkwijze van Fit20 uit. Dennis Spillekom gaf een demo en daarna gingen de aanwezige deelnemers aan de slag met de fitness apparaten. Voor de één wat makkelijker dan voor de ander. De spieren kregen het zwaar voor de kiezen.

Vanuit Fit20 werd het event bij Hotel Van der Valk vervolgd. Merlinde Blei van 2Daysmood vertelde over de werkwijze van 2Daysmood en wat zij kunnen betekenen voor ondernemers. 2Daysmood verzamelt data van de huidige en gewenste situatie. Sinds kort hebben ze ook een tool die voor de klant direct bepaalde acties kan koppelen aan een individuele medewerker of een team. Merline gaf ons inzicht hoe ze de actie bij 2Daysmood hadden aangepakt. Daarna kregen de gasten de kans om hun best practices te delen en al snel werden de flipovers vol geschreven met snel in te voeren maatregelen voor betere vitaliteit. Zeer onderhoudend en leerzaam.

Alice Hendriksen Oostereng bedankte tot slot alle bedrijven die hebben meegewerkt aan het event: 2Daysmood, Fysio Verweij, MLAB, FIT20 en Hotel Van der Valk. Hierna genoten de gasten van een heerlijk buffet en werd er volop nagepraat over vitaliteit op de werkvloer.

Het volgende event van Business Eiland Utrecht wordt een Zomer barbecue die op woensdag 1 juli zal plaatsvinden in de tuin bij South Park Utrecht.
Foto impressie van het Vitaliteitsevent

Deel dit bericht: