Rondje Stadseiland, een groot succes!

De eerste editie van Rondje Stadseiland op 5 september jl. was werkelijk genieten en een groot succes! We hadden ook veel geluk met het prachtige nazomer weer.
Bekijk hieronder de foto’s en de aftermovie van dit nieuwe wandel-, skeeler-, en hardloopevenement in Utrecht.

    
Het stadseiland is een zeer divers gebied met woonwijken, bedrijventerreinen, winkelcentra e.d. Het wordt begrensd door het Amsterdam-Rijnkanaal en het Merwedekanaal. Om het gezond stedelijk leven te bevorderen, organiseerde Central Events hier voor het eerst Rondje Stadseiland. Voor het sportevent werd ook samengewerkt met  /dotslash, die de campuslocatie omtoverde tot een gezellig  hotspot en de horeca verzorgde. Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht was partner van het event en medesponsor via het Utrechtse Ondernemersfonds. Alice Hendriksen Oostereng, voorzitter van Business Eiland Utrecht: “Wij vinden vitaliteit heel belangrijk en omarmen dit mooie, sportieve event. Een mooie kans voor de bewoners en ondernemers om kennis te maken met dit gevarieerde gebied”.

Klik hieronder voor een korte video impressie:


Hopelijk kan dit evenement voortaan jaarlijks  georganiseerd worden en leidt dit tot de totstandkoming van een permanent hardloop-, wandel- en skeelerparcours aan de randen van het stadseiland.

In totaal deden meer dan 600 deelnemers mee aan de verschillende onderdelen.

Bekijk alle foto’s van Rondje Stadseiland

Deel dit bericht: