Sportief bedrijfsbezoek bij nieuwste lid Peakz Padel

Woensdag 18 mei waren de leden van Business Eiland Utrecht te gast bij het nieuwste lid van onze ondernemersvereniging: Peakz Padel. Na het sportieve gedeelte was er ruim de tijd om te genieten van al het lekkers dat werd verzorgd door Rosco Catering. Uiteraard werd er onder het genot van een hapje en een drankje uitgebreid genetwerkt.

Vanaf 16.30 uur kwamen de eerste leden bij Peakz Padel aan op de Eendrachtlaan 80. We werden hartelijk ontvangen door het team van Peakz Padel, onder leiding van Ralph. Het team gaf instructielessen over deze nieuwe, trendy tennisachtige sport en in 1,5 uur tijd werd vol enthousiasme geoefend, geleerd, keihard geslagen en ook veel gelachen bij missers. De leden hadden het allemaal erg naar hun zin. Hierna was er buiten een kort officieel gedeelte, waarin we uitleg kregen over het concept van Peakz, dat bovendien de mogelijkheid biedt voor beachvolleybal. Het gehele complex biedt 4 padelbanen, 2 indoor en 3 outdoor beachvolleybalbanen.Teun van der Cruijsen van de facility afdeling van gebouw W1 over zijn samenwerking met Peakz: ‘’Dit is een uitstekende en plezierige samenwerking. Alle huurders van W1 kunnen bij Peakz padellen tegen een gereduceerd tarief’’. Wiert Omta gaf daarna een update van de BU Netwerk app: ‘’Er zijn al meer dan 50 leden aangesloten en er wordt volop zakelijk getinderd’’. Hierna genoten we van een heerlijk buffet van Rosco catering en werd nog volop nagepraat.

De leden van ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht wordt de kans geboden om deel te nemen aan de Peakz Padel Business Cup van 30 mei tot en met 27 juni. Daarbij draait het om teambuilding, vitaliteit en netwerken, er wordt 5 weken lang 1 maal in de week een wedstrijd gespeeld. Opgeven kan met je favoriete (of sportieve) collega. Voor meer informatie of reserveren, kijk op www.peakzpadel.nl/reserveren/kalender, vol is vol!

Dank aan het team van Peakz Padel en eigenaar Oscar Gottschalk in het bijzonder, voor de gastvrijheid en het inkijkje in de wereld van Padel.

Foto’s van de bijeenkomst

Deel dit bericht: