Vervolg ondernemerspeiling corona provincie Utrecht

In mei jl. is het verzoek verspreid mee te werken aan de corona-vragenlijst, een enquête onder ondernemers in de provincie Utrecht, over de effecten van corona. Deze enquête is door ruim 5.600 ondernemers ingevuld. De resultaten van deze enquête vindt u hier.

Vervolgonderzoek
Er wordt nu een tweede regionale ondernemersenquête gehouden om de vinger aan de pols te houden welke problemen en kansen zich voordoen voor Utrechtse bedrijven. Met uw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen. Invullen van de enquête duurt een paar minuten en is mogelijk tot 27 juli 2020. Via deze link gaat u direct naar de enquête: www.startvragenlijst.nl/ondernemersutrecht.

Ondernemers helpen ondernemers
URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie) is een initiatief dat ondernemers helpt met corona-gerelateerde vragen. URECA biedt een netwerk van ondernemers en gemeenten uit de regio Utrecht die belangeloos helpen. Met welke vragen kunnen ondernemers bij URECA terecht?

  • Mijn omzet loopt terug door de coronacrisis. Wat kan ik doen?
  • Kom ik in aanmerking voor een overheidsregeling?
  • Hoe dien ik een goede aanvraag in voor een overheidsregeling, zoals de COL?
  • Hoe maak ik mijn bedrijf klaar voor de anderhalvemetersamenleving?
  • Hoe kom ik aan financiering om mijn personeel door te betalen?
  • Kan iemand met me meedenken over mijn nieuwe businessmodel?

Op deze website vindt u meer informatie over URECA.

 

Contact

Secretariaat: Annemarie van de Beek
info@businesseilandutrecht.nl

Correspondentieadres
Jutfaseweg 197, 3522 HR Utrecht