Word gratis lid en laat je bedrijf bloeien!

Word gratis lid van Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht en laat je bedrijf bloeien! Als huurder van Dotslash ontvang je bij aanmelding een plantenpakket als welkomstcadeau. Sluit je aan en laat ons samen groeien!

Word gratis lid en verzilver je plantenpakket!

Vestigingsadres:
Na de schriftelijke bevestiging van Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht gaat jouw lidmaatschap in. Als je ondernemer (zakelijke huurder) of vastgoedeigenaar bent op Business Eiland Utrecht, wordt er geen contributie voor het lidmaatschap in rekening gebracht. Via deze lijst kun je nagaan of je in het gebied van Business Eiland Utrecht zit.

Al lid, maar heb je je groene welkomstcadeau gemist?

Omdat we blij zijn dat je al bij ons hoort, willen we onze waardering tonen. Als bestaand lid verdien je tenslotte ook een stukje groen. Vraag nu jouw plantenpakket aan!

Ontdek de voordelen van jouw lidmaatschap bij Business Eiland Utrecht

Pitch jouw project voor subsidie

Bij Business Eiland Utrecht krijg je de kans om projecten die passen bij de doelstellingen van het gebied te pitchen voor subsidie. Enkele voorbeelden:

Blue Current ontving subsidie voor een laadpaalplein.

Blue Current heeft onlangs een laadplein met 20 laadpalen geïnstalleerd op het ./Dotslash bedrijfsterrein. We zijn bijzonder trots op dit laadplein, dat voor ons het perfecte visitekaartje is. Hiermee kunnen we aan onze klanten en partners laten zien welke laadoplossingen we bieden en hoe we hen kunnen ondersteunen bij al hun energievraagstukken.

Igne ontwikkelde een proefversie van een netwerkapp.

Het team van Igne heeft voor Business Eiland Utrecht de gave BU Netwerp app ontwikkeld en inmiddels hebben we al zo’n 30 gebruikers die al swipend met elkaar afspreken en bij elkaar komen. Het is een soort van zakelijke tinder app. 

Gave events

Als lid kun je jaarlijks zes gratis evenementen bijwonen. Deze evenementen zijn zorgvuldig samengesteld en bevorderen de netwerkmogelijkheden in een informele en plezierige setting.

Mooi netwerk van medeondernemers

Business Eiland Utrecht is een levendige gemeenschap van enthousiaste ondernemers. Sluit je aan bij ons dynamische netwerk waar iedereen welkom is en samen groeit.

Sluit je aan en laat ons samen groeien!

Word gratis lid van Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht en laat je bedrijf bloeien! Als huurder van Dotslash ontvang je bij aanmelding een gratis plantenpakket als welkomstcadeau. 

Het welkomstcadeau wordt mogelijk gemaakt door Dotslash Utrecht en Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Als bestaand lid verdien je ook een stukje groen!