Zomer barbecue van Business Eiland Utrecht groot succes

Woensdag 6 juli 2022 waren de leden van Business Eiland Utrecht bijeen voor de traditionele afsluiter van het seizoen. De leden genoten zichtbaar tijdens de Zomer barbecue op het terras van Hout & Hop bij Dotslash op de Europalaan. Dit jaar was er een speciale gastspreker aanwezig, senior market economist van de Rabobank, Stefan Koopman. Hij nam ons mee in de wereld van de ‘Mismatch Economie’. Er werd door Stefan een analyse gegeven van oorsprong en gevolg van de inflatie, waarbij hij stil stond bij o.a. de marktkoersen, grondstofprijzen en de rol van de FED. De vraag is: gaan we de kant op van stagflatie of van reflatie?

Hierna bedankte Alice Hendriksen-Oostereng, voorzitter van Business Eiland Utrecht, Stefan Koopman voor het delen van zijn boeiende verhaal. Alice vroeg bovendien of er bij de ondernemers nog plekken zijn voor ICT-stagiaires, die zij vanuit AHO consultancy beschikbaar heeft. Iedereen die behoefte heeft aan een ICT-stagiaire kan zich melden bij Alice/BU.

Vervolgens werd de borrel geopend en hebben we met z’n allen genoten van een overheerlijke barbecue met verschillende vlees-, vis- en vega gerechten. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd voor een mooie zomeravond, waarin nog veel werd nagepraat.

Bekijk hier de foto’s van het event

Bekijk Presentatie van Stefan Koopman

Deel dit bericht: