Zonnepanelen op jouw bedrijfsdak?

Dinsdag 24 november jl. is het Zonnepact ‘zon op je dak’ gelanceerd door een groot aantal instanties, die je kunnen helpen met het gehele proces rondom zonnepanelen op je bedrijfsdak. In dit filmpje legt wethouder Lot van Hooijdonk uit hoe.

Veel Utrechtse ondernemers zijn goed op weg. Op 10% van de Utrechtse bedrijfsdaken liggen inmiddels zonnepanelen ☀️. We willen het ondernemers nog makkelijker maken om te profiteren van zonne-energie. Daarom is er vanaf nu het Zonnepact waarin we jou, samen met andere organisaties, steunen in het proces. Bijvoorbeeld met een zon-op-dak-scan en bij het aanvragen van SDE-subsidie. Bekijk het aanbod 👉 hier.

Partners in het Zonnepact zijn Stichting Bedrijvenkring Oudenrijn, EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB), Energiefonds Utrecht, Businessclub De Wetering-Haarrijn, Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht, MKB-Utrecht, Stedin, Parkmanagement Lage Weide, Buurtstroom Energie-U U.A., Soft Energy BV., Provincie Utrecht, Zoncoalitie, Rabobank, Energieke Regio, Economic Board Utrecht (EBU), Kantorenpark Rijnsweerd en Business Eiland UtrechtLaat de zon nu maar komen!

Deel dit bericht: